torstai 24. kesäkuuta 2010

Budjettisnobbailijat Monaco&France Nice

Monaco & France

Tarpeeksi kauan ajettuamme hiljaisessa autossa tulvi yht'äkkiä mieliimme lämpö ja helpotus Tulimme vuoren läpi tunnelista ulos, kylmyys ja harmaus oli väistynyt - tulkoon valo. Edessämme aukeni upea näkymä välimeren rannikolla. Pilvet väistyivät ja auringonsäteet kiilltelivät uskollisen Rellumme hehkeillä pinnoilla.

Kallioiset maisemat jatkuivat ja nielimme tietä aina Monacoon asti. Ihastelimme aikamme snobiminivaltion Ferrareja, Lamboja, Astoneita, Lotuksia, Porscheja, huvijahteja, huviloita, baareja ja ravintoloita joihin tuskin kannattaa yrittää Crocseilla sisään. Kävimme ajamassa Erään pätkän tiestä jota miljoonat ihmiset kerääntyvät tuijottamaan vuosittain viikonlopuksi.

Jatkoimme matkaa Nizzaan, kävimme syömässä ja etsimme leirintäalueen. Itse olin melko uupunut, sillä olin posottanut lähes yhdellä istumalla Venetsiasta Nizzaan asti. Painuin siis lähes suoraan nukkumaan. Alunperin oli ollut tarkoituksena pysähtyä Gardajärvelle ja Milanoon, mutta kuten edellisesä tekstistäni ilmeni, ei tehnyt juurikaan mieli jäädä Italiaan.

Aamulla etsimme Nizzasta hiekkarannan, jossa löhösimme nelisen tuntia ennen kuin lähdimme kohti Mt. Blancia.

PS. Olipas tylsä ja lyhyt teksti ainakin aikaisempiin verrattuna - noh joskus näinkin.

bonjour

-Mikko Laakkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti